Jehněčí guláš s batáty

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jehněčí kýty nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, batáty oškrábeme, nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem a smažíme dozlatova. Přiložíme maso, orestujeme, podusíme ve vlastní šťávě, osolíme, opepříme, okořeníme špetkou cayenského pepře, drcenou chilli papričkou, přidáme passatu, batáty, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut doměkka. Okru očistíme, omyjeme, přidáme do guláše, podusíme ještě 5 minut a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.