Jehněčí guláš s meruňkami

90 min.
Gruzie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
22 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na kostky, rajčata scedíme, červenou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, sušené meruňky trochu pokrájíme, lístky koriandru posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso a orestujeme. Přilijeme rajčatový protlak, osolíme, opepříme, přidáme mletou skořici, kmín, koriandr, česnek, podlijeme vývarem, přisypeme meruňky, rajčata a dusíme doměkka.
  • 3
    Porce na talířích posypeme koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.