Jehněčí guláš s rajčatovou šťávou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
39 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, posypeme rozemletým kmínem, pokapeme 1/2 šťávy z jednoho citronu, dobře promícháme a necháme 30 minut odležet.
  • 2
    V hrnci si rozpustíme máslo a maso z marinády opečeme dozlatova.
  • 3
    Pak přidáme rajčatovou šťávu, nakrájenou petrželku, promícháme a dusíme pod pokličkou do změknutí masa.
  • 4
    Občas promícháme, přidáme zbytek citronové šťávy a pokud by bylo zapotřebí, přilijeme trošku teplé vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.