Jehněčí hamburger se zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
54 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté jehněčí maso smícháme se strouhankou, 2 lžícemi kečupu, mlékem, hořčicí, vejcem, solí, pepřem, bazalkou a důkladně promícháme.
  • 2
    Z masové směsi tvarujeme 4 karbanátky. Na pánvi rozpálíme slunečnicový olej a karbanátky na něm důkladně osmažíme.
  • 3
    Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Housky na hamburgery překrojíme, potřeme máslem a na pánvi lehce opečeme.
  • 4
    Do každé housky vložíme hamburger, kolečka cibule, plátky rajčat, pokapeme kečupem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.