Jehněčí hřebínek

125 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
49 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
448 mg
Cukr
11 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Maso omyjeme, vyčnívající kosti očistíme od masa a zabalíme do alobalu. Ochutíme solí, pepřem, potřeme olejem, poklademe větvičkami rozmarýnu a tymiánu, podlijeme vodou a pečeme zakryté doměkka. Během pečení poléváme šťávou. Po vyjmutí z trouby necháme maso ještě 15-20min odpočívat zakryté alobalem.
  • 3
    Podáváme s libovolnou přílohou, např.zelenými fazolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.