Jehněčí hřebínek
125 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej olivový
- 1hrstTymián sušený
- 1hrstRozmarýn čerstvý
- 2kilogramyJehněčí kotlety
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
49 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
448 mg
Cukr
11 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180C.
- 2Maso omyjeme, vyčnívající kosti očistíme od masa a zabalíme do alobalu. Ochutíme solí, pepřem, potřeme olejem, poklademe větvičkami rozmarýnu a tymiánu, podlijeme vodou a pečeme zakryté doměkka. Během pečení poléváme šťávou. Po vyjmutí z trouby necháme maso ještě 15-20min odpočívat zakryté alobalem.
- 3Podáváme s libovolnou přílohou, např.zelenými fazolkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.