Jehněčí játra po provensálsku

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
30 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, uvařené odložíme stranou.
  • 2
    Játra pokrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme trochou tymiánu, rozmarýnu a bazalky.
  • 3
    Vše osmahneme na 40 g másla.
  • 4
    Zbytek másla roztavíme, přisypeme zbytek bylinek, dobře promícháme, aby se pokryly máslem. Poté osolíme a opepříme.
  • 5
    Maso servírujeme na uvařených těstovinách přelité omáčkou z bylinek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.