Jehněčí jehla se špenátem
35 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 200gramůCibule
- 30mililitrůOlej olivový
- 3stroužkyČesnek
- 400gramůŠpenát mražený
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 200gramůAnglická slanina
- 500gramůJehněčí maso
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kousky, osolíme a zabalíme do plátků anglické slaniny. Napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky a cibule. Smažíme na pánvi a dopečeme v troubě.
- 2Mezitím na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme rozmražený špenát (můžeme použít i čerstvý). Zalijeme smetanou, podusíme, dokořeníme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.