Jehněčí jehla se špenátem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky, osolíme a zabalíme do plátků anglické slaniny. Napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky a cibule. Smažíme na pánvi a dopečeme v troubě.
  • 2
    Mezitím na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme rozmražený špenát (můžeme použít i čerstvý). Zalijeme smetanou, podusíme, dokořeníme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.