Jehněčí jehly s cibulkou
30 min.
Ingredience
- 8kusůCibule
- 500gramůJehněčí maso mleté
- 1lžičkaKmín římský
- 1lžičkaKoriandr čerstvý
- 1lžičkaŠalvěj čerstvá
- 1lžičkaPepř cayenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 12kusůBobkový list
- 3lžíceOlej olivový
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme s vejcem, římským kmínem, koriandrem, šalvějí a cayenským pepřem. Směs promícháme, osolíme a opepříme.
- 2Ze směsi vytvarujeme menší knedlíčky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na větší kousky. Na špízové jehly napichujeme střídavě knedlíčky, kousky cibule a 3 bobkové listy.
- 3Jehněčí špízy potřeme olivovým olejem a na grilu nebo v troubě je opékáme 10 minut. Podáváme s kuskusem a jogurtovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.