Jehněčí jehly s cibulkou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s vejcem, římským kmínem, koriandrem, šalvějí a cayenským pepřem. Směs promícháme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme menší knedlíčky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na větší kousky. Na špízové jehly napichujeme střídavě knedlíčky, kousky cibule a 3 bobkové listy.
  • 3
    Jehněčí špízy potřeme olivovým olejem a na grilu nebo v troubě je opékáme 10 minut. Podáváme s kuskusem a jogurtovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.