Jehněčí kebab na kari
35 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso
- 20kusůLimetka
- Marináda
- 3lžíceJogurt bílý
- 20mililitrůLimetka
- 4stroužkyČesnek
- 30gramůKoriandr čerstvý
- 10gramůMáta
- 5gramůKari koření
- 5gramůKmín drcený
- 3gramySůl
- 3gramyPepř cayenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kousky nakrájené maso a promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
- 2Jehněčí napíchneme na jehly a opékáme podle chuti: středně propečené
- 34 minuty z každé strany, dobře propečené 5 minut. Podáváme s řezy limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.