Jehněčí knedlíčky s jogurtovou omáčkou

40 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
99 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné maso umeleme spolu s oloupaným česnekem a směs osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama vytvarujeme malé kuličky a potřeme je olejem. V pánvi na troše oleje opečeme masové kuličky po všech stranách dozlatova a dokřupava.
  • 2
    V jogurtu rozmícháme solamyl a za stálého míchání povaříme na pánvi. Mírně osolíme.
  • 3
    Kuličky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme jogurtovou omáčkou a posypeme nasekanou mátou.
  • 4
    Podáváme s rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.