Jehněčí koruna s nádivkou

140 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
51 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, osmahneme do zlatova na 25 g másla, přendáme ji do mísy, přimícháme hrozinky, nasekané meruňky, chlebovou střídku, vejce a sekanou petržel. Osolíme, opepříme a posypeme skořicí.
  • 2
    Korunu z žeber osolíme, opepříme, přendáme na plech a naplníme nádivkou.
  • 3
    Pečeme při 180°C, doba pečení závisí na váze masa i s nádivkou, počítáme zhruba 30 minut na půl kilogramu váhy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.