Jehněčí kotleta s parmazánem
35 min.
Ingredience
- 60dekagramůJehněčí kotlety
- 100gramůCibule
- 15dekagramůŠunka dušená
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 50gramůSýr Parmezán
- 10dekagramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
54 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
834 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.
- 2Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na části másla z jedné strany do červena.
- 3Potom kotlety urovnáme do pekáčku opečenou stranou dolů, druhou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a 15 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.