Jehněčí kotlety na houbách

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
43 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
474 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, nakrájené houby podusíme na části másla, osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku.
  • 2
    Jehněčí kotlety mírně naklepeme, na okrajích nařízneme a zakapeme citronovou šťávou. Opečeme je na zbylém másle po obou stranách dozlatova.
  • 3
    Opečené kotlety urovnáme na mísu a každou kotletu potřeme rajčatovým protlakem a poklademe podušenými houbami.
  • 4
    Výpek zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme.
  • 5
    Šťávu podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.