Jehněčí kotlety na tymiánu s restovanou zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1254 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
113 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý jehněčí hřbet nakrájíme na kotletky, okořeníme čerstvým tymiánem, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Necháme naložené v oleji do druhého dne marinovat.
  • 2
    Připravené kotlety opečeme po obou stranách na pánvi.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky, očištěné žampiony nakrájíme na plátky, houby shitake nakrájíme na kousky a fazolky překrájíme. Vše opečeme na slanině nakrájené na kostičky. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem.
  • 4
    Kotletky upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.