Jehněčí kotlety s česnekem a bazalkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kotlety
- 4stroužkyČesnek
- 40gramůBazalka
- 400gramůFazole červené sterilované
- 30mililitrůOmáčka sojová pikantní
- 10gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
59 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kotlety lehce naklepeme, bazalku posekáme. Česnek utřeme se solí a polovinou bazalky, přilijeme olej a rozmícháme na pastu. Kotlety opepříme, potřeme česnekovou pastou s bazalkou a necháme chvíli odležet. Fazole z konzervy nalijeme do rendlíku, přisypeme zbytek bazalky, ochutíme sojovou omáčkou a provaříme. V pánvi rozehřejeme máslo a kotlety na něm osmažíme z obou stran. Kotlety upravíme na talíře a doplníme ochucenými fazolemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.