Jehněčí kotlety s česnekem a bazalkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
59 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety lehce naklepeme, bazalku posekáme. Česnek utřeme se solí a polovinou bazalky, přilijeme olej a rozmícháme na pastu. Kotlety opepříme, potřeme česnekovou pastou s bazalkou a necháme chvíli odležet. Fazole z konzervy nalijeme do rendlíku, přisypeme zbytek bazalky, ochutíme sojovou omáčkou a provaříme. V pánvi rozehřejeme máslo a kotlety na něm osmažíme z obou stran. Kotlety upravíme na talíře a doplníme ochucenými fazolemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.