Jehněčí kotlety s jogurtovou zálivkou
30 min.
Ingredience
- 300gramůJehněčí kotlety
- 150gramůJogurt bílý
- 1stroužekČesnek
- 12gramůMáta
- 10gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
318 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí kotlety naklepeme, osolíme, opepříme vložíme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme z obou stran dokřupava. Do kelímku s bílým jogurtem přimícháme prolisovaný česnek, posekané lístky máty, podle chuti sůl a mletý pepř.
- 2Kotlety rozdělíme na talíře, doplníme jogurtovou zálivkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.