Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem

80 min.
Turecko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1354 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
133 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme rozmarýn, tymián, česnek, olej, ocet a citrónovou šťávu ve skleněné misce a připravíme marinádu.
  • 2
    Přidáme jehněčí kotlety, namočíme do marinády a necháme hodinu marinovat.
  • 3
    Rozehřejeme gril, slijeme maso a dáme na potřený rošt a z každé strany grilujeme 5 minut.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.