Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem
80 min.
Ingredience
- 50mililitrůBalsamico ocet
- 12kusůJehněčí kotlety
- 2lžíceTymián sušený
- 630mililitrůOlej olivový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceRozmarýn čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1354 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
133 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Smícháme rozmarýn, tymián, česnek, olej, ocet a citrónovou šťávu ve skleněné misce a připravíme marinádu.
- 2Přidáme jehněčí kotlety, namočíme do marinády a necháme hodinu marinovat.
- 3Rozehřejeme gril, slijeme maso a dáme na potřený rošt a z každé strany grilujeme 5 minut.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.