Jehněčí kotlety se sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
54 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
62 mg
Cukr
84 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme nadrobno nakrájenou šunku s nasekanou cibulí, se žloutky a smetanou. Mírně osolíme, opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.
  • 2
    Jehněčí kotlety po okrajích nařízneme a opečeme je teflonové pánvi na jedné straně. Potom kotlety urovnáme do pekáče opečenou stranou dolů. Neopečenou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe kousky másla.
  • 3
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.