Jehněčí kotlety v krustě z makadamových oříšků

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
60 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oříšky nadrobno nasekáme, v míse promícháme se strouhankou, sušenými bylinkami, citronovou šťávou a pepřem. Do směsi vlijeme rozpuštěné máslo a rozšlehané vejce. Vypracujeme kompaktní hmotu (pokud se směs lepí, přidáme strouhanku).
  • 2
    Kotlety očistíme, každou potřeme připravenou směsí, vložíme do zapékací mísy a pod alobalem necháme několik hodin marinovat.
  • 3
    Troubu předehřejeme na středně vysokou teplotu, vložíme mísu s masem a přikryté zapékáme zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.