Jehněčí kuličky s bazalkovým pestem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Bagetu nakrájíme na plátky.
  • 2
    V misce smícháme olivový olej, lžíci bazalkového pesta, limetkovou šťávu, sůl, pepř a připravenou marinádou potřeme plátky bagety.
  • 3
    V míse smícháme mleté jehněčí maso, přidáme na jemno nasekanou červenou cibuli, česnek, zbytek pesta, pepř, sůl, promícháme a z hmoty vytvarujeme kuličky. Na špejle střídavě napichujeme plátky bagety a masové kuličky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 10 minut.
  • 4
    Po upečení ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.