Jehněčí kýta jako paprikáš

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, vložíme maso na kostky a opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, necháme pozvolna dusit. Do téměř měkkého masa přidáme na kousky nakrájenou papriku, rajčata a dusíme, dokud vše není měkké. Zalijeme smetanou smíchanou s moukou, povaříme do zhoustnutí a dochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.