Jehněčí kýta na minutku
20 min.
Ingredience
- 700gramůJehněčí kýta
- 4stroužkyČesnek
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůAnglická slanina
- 120gramůCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
57 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
844 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Okraje nařízneme, plátky potřeme drceným česnekem se solí. Opepříme, vložíme do misky, přelijeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme přes noc odpočinout.
- 2Na nudličky pokrájenou slaninu a nasekanou cibuli osmahneme na pánvi.
- 3Potom vložíme maso a smažíme po obou stranách doměkka. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.