Jehněčí kýta na minutku

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
57 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
844 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Okraje nařízneme, plátky potřeme drceným česnekem se solí. Opepříme, vložíme do misky, přelijeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme přes noc odpočinout.
  • 2
    Na nudličky pokrájenou slaninu a nasekanou cibuli osmahneme na pánvi.
  • 3
    Potom vložíme maso a smažíme po obou stranách doměkka. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.