Jehněčí ledvinky se smetanou

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
830 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, rozčtvrtíme a podusíme s citrónovou šťávou, vodou, 20 g másla. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Ledvinky omyjeme, odblaníme a osmahneme na rozpáleném másle, posypeme sekanou petrželí a utřeným česnekem.
  • 3
    Obsah pánve podlijeme koňakem a zapálíme.
  • 4
    Maso přendáme na servírovací talíř, do pánve nasypeme žampiony, zalijeme je smetanou a osolíme a opepříme dle chuti, necháme prohřát a ihned servírujeme s masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.