Jehněčí maso dušené v zelenině s cizrnou

65 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
13 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na větší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, očištěnou mrkev, tuřín a cuketu nakrájíme na kostičky, rajčata a cizrnu scedíme, rajčata trochu pokrájíme, datle vypeckujeme a nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přiložíme maso a zprudka osmažíme ze všech stran. Maso vyjmeme, do výpeku vsypeme cibuli s česnekem, orestujeme, přidáme zázvor, chilli koření, skořici, mletou papriku, promícháme, zalijeme vývarem, přidáme rajčata, tuřín, mrkev, cuketu, datle, cizrnu, rozinky, vrátíme zpět maso, podle chuti osolíme, opepříme a zvolna dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.