Jehněčí maso po albánsku
80 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí kýta
- 2lžíceOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 5stroužkůČesnek
- 0,5litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
236 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Upečené maso rozdělíme na porce a vložíme zpět do výpeku.
- 2V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželku. Promícháme, vlijeme na maso a zapečeme.
- 3Podáváme s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.