Jehněčí maso s bazalkou a česnekovou zálivkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1071 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
75 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
141 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a kůže zbavíme kýtu. Do loje, který na mase zůstal uděláme zářezy. Nesmíme do masa říznout!
  • 2
    Na rozehřátém oleji zprudka osmahneme maso ze všech stran.
  • 3
    Poté vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a posypeme nakrájenou bazalkou. 45 minut pečeme v troubě.
  • 4
    Oloupeme česnek, prolisujeme a smícháme se smetanou.
  • 5
    Hotové skopové podáváme se smetanovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.