Jehněčí maso s mátou

25 min.
Írán (islámská republika)

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
196 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do jogurtu vmícháme posekané lístky máty, prolisovaný česnek, citronovou šťávu. Maso z jehněčí kýty nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a naklepeme. Potřeme jogurtovou směsí z obou stran a necháme hodinu uležet.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme jehněčí řízky i s marinádou a zvolna smažíme z obou stran do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.