Jehněčí maso v jogurtu

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
37 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
150 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a posypeme sladkou i pálivou paprikou.
  • 2
    Maso vložíme do pekáče, zalijeme olejem a trochou vody a dusíme v troubě doměkka.
  • 3
    Jogurt rozmícháme s moukou a vejci, osolíme a nalijeme na maso. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a zapečeme v troubě.
  • 4
    Jehněčí podáváme v pekáči, ve kterém se peklo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.