Jehněčí mozečky

165 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozečky necháme namáčet 2 hodiny ve studené vodě s octem.
  • 2
    Víno smícháme s půl litrem vody, přimícháme pokrájenou zeleninu, bylinky a citronovou šťávu.
  • 3
    Osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.
  • 4
    Mozečky povaříme 15 minut ve vývaru.
  • 5
    Na servírovací misky dáme trochu vývaru, poté smetanu, na ní mozečky a překryjeme zbytkem smetany.
  • 6
    Posypeme kapary a sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.