Jehněčí na fazolkách

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1004 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
36 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
20 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osušíme a nakrájíme na asi 2 milimetry silné plátky proti vláknu.
  • 2
    Česnek zbavíme slupky, pokrájíme na drobné kostičky. Do misky vlijeme sójovou omáčku, přidáme sherry brandy a cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Vytvořenou marinádou přelijeme nakrájené jehněčí maso. Necháme v chladu hodinu marinovat, během marinování maso několikrát obrátíme. Po hodině marinování vyjmeme.
  • 3
    Připravíme wok a v něm jehněčí maso na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
  • 4
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Očištěné a opláchnuté fazole společně s cibulí a zbylou marinádou vložíme do pánve k pečenému masu. Během 3 minuty trvajícího restování neustále promícháváme. Nakonec dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.