Jehněčí na královský způsob

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
36 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme nečistot a opláchneme pod tekoucí vodou. Mandle zbavíme slupek, rozkrojíme vejpůl a opražíme je suché na pánvi bez oleje.
  • 2
    Na jiné pánvi rozpálíme máslo a osmažíme na něm cibuli. Následně vložíme maso, ochutíme solí, zakryjeme poklicí a dusíme.
  • 3
    Když je maso skoro hotové, přidáme do pánve rozemleté kešu, zázvor, česnek a ostatní koření. Vše zalijeme jogurtem a důkladně promícháme.
  • 4
    Zalijeme trochou vody a necháme vařit. Když je maso hotové, ozdobíme jej praženými mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.