Jehněčí na rajčatech
60 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1000gramůJehněčí krkovice
- 36mililitrůOlej olivový
- 180gramůPaprika červená
- 500gramůRajčata
- 100gramůŠunka dušená
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
45 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rajčata pokrájíme na čtvrtky a zbavíme semínek.
- 2Maso očistíme a zbavíme tuku, pokrájíme na větší kousky, osolíme a opepříme.
- 3Nahrubo nasekaný česnek osmažíme na pánvi, přidáme pokrájené maso.
- 4Zamícháme a necháme osmažit, po chvíli přisypeme pokrájenou šunku a cibuli. Necháme opět chvíli smažit a poté přidáme na nudličky pokrájenou papriku a rajčata.
- 5Vše dusíme do změknutí masa a zhoustnutí omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.