Jehněčí na rajčatech

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
45 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata pokrájíme na čtvrtky a zbavíme semínek.
  • 2
    Maso očistíme a zbavíme tuku, pokrájíme na větší kousky, osolíme a opepříme.
  • 3
    Nahrubo nasekaný česnek osmažíme na pánvi, přidáme pokrájené maso.
  • 4
    Zamícháme a necháme osmažit, po chvíli přisypeme pokrájenou šunku a cibuli. Necháme opět chvíli smažit a poté přidáme na nudličky pokrájenou papriku a rajčata.
  • 5
    Vše dusíme do změknutí masa a zhoustnutí omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.