Jehněčí nudličky s mandlemi

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
81 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jehněčí kýty očistíme, okrájíme všechen tuk a nakrájíme na tenké plátky, které rozkrájíme na nudličky, posypeme Solamylem, osolíme a promícháme. Česnek rozdrtíme, spařené mandle oloupeme, nakrájíme na nudličky a nasucho opražíme dozlatova. Kapii očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na zálivku promícháme všechny suroviny a lehce zahřejeme.
  • 3
    V pánvi rychle osmažíme sójové výhonky s paprikou, vyjmeme děrovanou sběračkou, necháme okapat a odložíme. Do pánve dáme smažit maso ze všech stran, přidáme česnek, zarestujeme a přilijeme připravenou omáčkou a za stálého míchání povaříme. Na závěr ke směsi přidáme klíčky s paprikou, mandle a zahřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.