Jehněčí nudličky se zelenými fazolkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
50 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme přes vlákna na nudličky.
  • 2
    Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme i se zelenou natí na tenká kolečka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso na něm za stálého míchání ze všech stran osmažíme, pak ho vyjmeme a odložíme přikryté v míse stranou.
  • 4
    V pánvi krátce osmahneme nakrájené jarní cibulky, fazolky a česnek, pak přilijeme vývar a přimícháme zakysanou smetanu. Směs přivedeme k varu a vaříme za občasného míchání 5 minut. Dochutíme tymiánem, pepřem a solí, přidáme usmažené kousky masa a necháme ještě 5 minut vařit. Během vaření občas zamícháme.
  • 5
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.