Jehněčí po francouzsku

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
952 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
86 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
954 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso hrubě umeleme, opepříme a vložíme na 5 minut na olej smíchaný s kouskem másla.
  • 2
    Přidáme 2 nakrájené cibulky, 2 stroužky česneku utřeného se solí a osmažíme dorůžova. Poprášíme moukou a za stálého míchání přilijeme šálek vody a přidáme lžíci rajčatového protlaku. Spojíme s masem a dusíme na mírném ohni asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.