Jehněčí po římsku

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
880 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme máslo a olej ve velké pánvi, přidáme pokrájené jehněčí maso a smažíme, dokud nezhnědne po všech stranách cca 5 minut.
  • 2
    Rozmělníme v hmoždíři na hladkou pastu tymián, česnek a ančovičky. K masu přilijeme do pánve víno a zeleninový vývar. Vmícháme cukr a směs z hmoždíře. Směs přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme 40 minut, dokud není maso měkké. Na posledních 10 minut sundáme pokličku. Do omáčky přidáme olivy a zamícháme.
  • 3
    Podáváme teplé, ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.