Jehněčí polévka s těstovinami fusilli

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na kousky a postupně dozlatova orestujeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, osušíme na papírové utěrce.
  • 2
    Ve zbylém oleji orestujeme doměkka najemno nakrájenou cibuli a vložíme zpět maso. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a řapíky celeru, drcená rajčata a zalijeme vývarem. Promícháme, přivedeme k varu, snížíme teplotu a pod pokličkou cca 15min provaříme.
  • 3
    Poté vložíme těstoviny a za občasného míchání vaříme cca 10min až těstoviny i maso změknou. Ochutíme solí, pepřem, dozdobíme nakrájenou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.