Jehněčí ragú s fazolkami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
45 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme česnek utřený se solí a omyté, na kostky nakrájené maso. Vše opečeme, zalijeme červeným vínem a necháme vyvařit. Potom přilijeme vodu a maso dusíme doměkka.
  • 2
    Nakonec přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a celer, chvíli povaříme a podle chuti osolíme a opepříme, případně zahustíme.
  • 3
    Na másle podusíme jarní cibulku i s natí a okapané fazole. Směs podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.