Jehněčí ragú s paprikami

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi zahřejeme olej, vložíme jehněčí maso nakrájené na malé kousky. Osolíme a opepříme. Smažíme 10 minut, až je maso osmahnuté ze všech stran, často mícháme.
  • 2
    Přimícháme nakrájený česnek a bobkové listy. Přilijeme víno a vaříme, až se omáčka mírně vyvaří.
  • 3
    Přilijeme zbývající olej, oloupaná rozkrájená rajčata a papriky, které jsou zbavené zrníček a nakrájené na kostičky. Vše promícháme. Znovu osolíme a opepříme. Přikryjeme pánev pokličkou a zvolna dusíme 50 minut, až je maso měkké. Občas zamícháme a pokud je omáčka příliš hustá, rozředíme ji trochou vody. Před podáváním vyjmeme bobkové listy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.