Jehněčí rizoto z vnitřností

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
  • 3
    Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.