Jehněčí rizoto z vnitřností
60 min.
Ingredience
- 150gramůJehněčí brzlík
- 150gramůJátra jehněčí
- 150gramůJehněčí srdce
- 200gramůCeler bulvový
- 100gramůPetržel kořen
- 100gramůMrkev kořen
- 40gramůMáslo čerstvé
- 120gramůCibule
- 5gramůKmín celý
- 2kusyPaprika červená
- 5gramůSůl
- 300gramůRýže loupaná
- 150gramůLedvinky jehněčí
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
- 3Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.