Jehněčí s fazolemi a zeleninou
160 min.

Ingredience
- 5gramůPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 60mililitrůOlej olivový
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 120gramůFazole černé
- 5gramůSůl
- 2lžíceBazalka
- 125mililitrůSherry brandy
- 6stroužkůČesnek
- 1,5kilogramyJehněčí maso
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
41 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na 40 ml oleje osmažíme polovinu jehněčího na kostky dozlatova. Přendáme ho na talíř a pokračujeme tak i se zbytkem masa.
- 2Na zbytku oleje osmažíme kostičky cibule a po pěti minutách tam vrátíme maso. Přidáme stroužky česneku ve slupce, bobkový list, papriku, sherry. Přikrytou směs povaříme až dvě hodiny doměkka. Deset minut před koncem přidáváme fazole.
- 3Pokrm podáváme s bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.