Jehněčí s fazolemi a zeleninou

160 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
41 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 40 ml oleje osmažíme polovinu jehněčího na kostky dozlatova. Přendáme ho na talíř a pokračujeme tak i se zbytkem masa.
  • 2
    Na zbytku oleje osmažíme kostičky cibule a po pěti minutách tam vrátíme maso. Přidáme stroužky česneku ve slupce, bobkový list, papriku, sherry. Přikrytou směs povaříme až dvě hodiny doměkka. Deset minut před koncem přidáváme fazole.
  • 3
    Pokrm podáváme s bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.