Jehněčí s houbami shiitake na zázvoru

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na silné plátky. Olej rozehřejeme ve woku, přidáme pokrájené maso a smažíme 2 minuty. Přidáme strouhaný zázvor, rozetřený česnek, houby, pokrájené jarní cibulky a fazolky a dvě minuty smažíme za neustálého míchání.
  • 2
    Smícháme solamyl se sherry a vmícháme do woku. Přidáme sezamový olej, sójovou omáčku a povaříme minutu, aby omáčka zhoustla.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme sezamovými semínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.