Jehněčí s oregánem a halloumi
40 min.
Ingredience
- 2lžíceOregano sušené
- 100gramůSýr Halloumi
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 250gramůJehněčí maso
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
232 mg
Cukr
20 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat.
- 2Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou.
- 3Grilujeme a potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.