Jehněčí s růžičkovou kapustou
35 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 300gramůKapusta růžičková
- 200gramůMrkev kořen
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůPórek
- 2stroužkyČesnek
- 20mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůTymián sušený
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
681 mg
Postup přípravy
- 1Kýtu pokrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme
- 2a lehce osmažíme z obou stran, vyjmeme.
- 3Na výpeku opečeme nakrájený pórek a šunku na malé kostičky, přidáme spařenou a nakrájenou mrkev, kapustu. Okořeníme tymiánem, vrátíme maso zpět a necháme 5 minut dusit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.