Jehněčí šašlik s jogurtem

23 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
40 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, přidáme jogurt, olej, ocet, citronovou šťávu, mletý koriandr, prolisovaný česnek, posekané lístky bazalky, máty, osolíme, opepříme, důkladně promícháme a necháme 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Maso napichujeme na jehly střídavě s bobkovými listy, vložíme pod gril a grilujeme z každé strany asi 4 minuty.
  • 3
    Šašliky upravíme na talíře, doplníme kyselou okurkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.