Jehněčí se zeleninou

85 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, kmín, sušenou bazalku, osolíme a opepříme. Zalijeme trochou vody a chvíli podusíme.
  • 2
    Potom přidáme omyté, na nudličky nakrájené zelí, oloupanou mrkev nakrájenou na kolečka a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Nakonec vmícháme rajčatový protlak. Vše dusíme za občasného podlévání doměkka. Nemícháme, jen hrncem potřásáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.