Jehněčí směs pikantní

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
728 mg
Cukr
444 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso opláchneme a nakrájíme na malé kousky (8-12ks na porci).
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Přidáme maso, krátce je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a za stálého míchání znovu osmahneme. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a za občasného promíchání dusíme pod poklicí doměkka.
  • 3
    Zhruba po 20 minutách dušení přidáme očištěný celer a mrkev nakrájené na malé hranolky, rajčatový protlak a česnek utřený se solí.
  • 4
    Vše dodusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.