Jehněčí směs se zeleninou
25 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej sezamový
- 20gramůZázvor celý
- 500gramůJehněčí maso
- 1kusCibule
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 40gramůMed včelí
- 1decilitrVývar drůbeží
- 40mililitrůSherry brandy
- 200gramůPaprika zelená
- 200gramůBrokolice
- 100gramůOřechy Kešu
- 100gramůHrášek
- 2stroužkyČesnek
- 10gramůŠkrob jemný kukuřičný gustin
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Ve wok pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájený česnek a zázvor a 1 minutu restujeme. Přidáme jehněčí maso nakrájené na nudličky a osmažíme dohněda. Maso vyjmeme a odložíme.
- 2Do pánve nasypeme cibuli nakrájenou nadrobno, smažíme 3 minuty a zalijeme sojovou omáčkou. Přidáme med a kuřecí vývar, chvíli povaříme a nakonec vlijeme sherry smíchané se škrobem. Omáčku povaříme, dokud nezhoustne. Vrátíme na pánev maso, přidáme papriku na nudličky, oříšky, brokolici a hrášek, minutu restujeme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.