Jehněčí směs se zeleninou

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve wok pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájený česnek a zázvor a 1 minutu restujeme. Přidáme jehněčí maso nakrájené na nudličky a osmažíme dohněda. Maso vyjmeme a odložíme.
  • 2
    Do pánve nasypeme cibuli nakrájenou nadrobno, smažíme 3 minuty a zalijeme sojovou omáčkou. Přidáme med a kuřecí vývar, chvíli povaříme a nakonec vlijeme sherry smíchané se škrobem. Omáčku povaříme, dokud nezhoustne. Vrátíme na pánev maso, přidáme papriku na nudličky, oříšky, brokolici a hrášek, minutu restujeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.