Jehněčí steak na zelenině

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
802 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si všechny suroviny. Cibuli pokrájíme nadrobno, papriku na nudličky, cuketu na kolečka. Rozpálíme na pánvi olej a pokrájenou celeninu spolu s prolisovaným česnekem a provensálským kořením pět minut smažíme, dokud nám zelenina nezměkne.
  • 2
    Mezitím si můžeme nakrájet maso na plátky, potřít ho solí s pepřem a také osmahnout na rozpáleném oleji do měkka. Na závěr už jen přidáme k zelenině pokrájená rajčata, dvě minuty ještě zeleninu povaříme a podáváme spolu s masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.