Jehněčí svíčková ve vinné marinádě

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
122 mg
Cukr
248 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí svíčkovou potřeme marinádou a necháme pod fólií asi půl hodiny marinovat. Poté maso na grilu, který jsme předehřáli na střední teplotu, opékáme ze všech stran asi 8 minut. Grilované maso necháme chvilku stát a nakrájíme na plátky o tloušťce asi 2,5 cm. Podáváme polité zbylou vinnou marinádou, kterou jsme zahřáli.
  • 2
    Na vinnou omáčku na mírném plameni svaříme víno, jemně posekané lístky tymiánu, sůl, pepř, worcester, sójovou omáčku a prolisovaný česnek. Ve vodě rozmícháme kukuřičnou mouku a zahustíme jí omáčku. Na mírném plameni povaříme do zhoustnutí asi 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.